Во Берово презентирани резултатите од проектот ТрансЗелена Инспирација

Центарот за одржливи практики Природна Перспектива на ден 30.10.2023 во просториите на СОУ „Ацо Русковски“ во Берово и Пехчево, ги презентираше резултатите од проектот ТрансЗелена инспирација.

На презентацијата, на која присуствуваа учениците од трета и четврта година, ја споделивме мисијата и визијата за самиот центар, досега сработеното, што е актуелно во моментот и кои се нашите идни планови и цели, истакнаа од Природна Перспектива.

Со младите како што додаода ги споделиле одличните можности за учество кои ги нуди програмата Еразмус+, преку која се спроведува и самиот проект ТрансЗелена инспирација.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*