Крводарителска акција за утре (02.11.2023) закажана во Делчево

Четврток, 02.11.2023 година од 9:30 до 15:00 часот во просториите на ОО Црвен крст Делчево ќе се одржи редовна крводарителска акција.

Ги повикуваме сите крводарители и лица кои наполниле 18 години да дојдат да даруваат крв и да дадат голем придонес за здравјето на населението.

Биди хуман, дарувај крв, спаси нечиј ЖИВОТ!

ОО Црвен Крст Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*