ПЗУ Поликлиника Зегин Медика и Зегин Интермедика доби сертификат со Бонитетна оцена А+ од престижниот институт во Лондон

Здравствена установа која обезбедува целосни здравствени прегледи и специјалистички здравствени услуги за сите оние кои сакаат професионалност, удобност, ефикасност како и дискретност!

Нашата локација на бул.Партизански Одреди 25/1 значи лесен и брз пристап, а во исто време и пристап до водечки медицински професионален тим. Поликлиника Зегин Медика има долга историја на здравствена дејност почнувајќи 1998год, со извонреден континуитет и квалитет на здравствена заштита благодарејќи на Др.Верица Механџиска специјалист по медицина на труд, директор и доктор во поликлиниката.

Повеќе на овој линк ТУКА

Footer Logo

Посета на здравствена установа често е застрашувачко искуство, но во нашата установа ќе наидете на топол прием и беспрекорна медицинска помош правејќи ја Вашата посета благопријатно искуство.

И годинава компанијата е добитник на сеетификат кој го доделува престижниот институт во Лондон. Станува збор за БОНИТЕТНА ОЦЕНА A+, сертфикат со кој се потврдува дека деловниот субјект е во групата компании со најдобра бонитетна оцена во Северна Македонија.

Деловниот субјект ги исполнува сите критериуми за 2023. година и спаѓа во самиот вр на бонитетна извонредност.

Сериски број на Сертификатот CWB-23-48172 Лондон, 17.10.2023

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*