Зимска работилница ,,Фати го ритамот” утре (10.11.2023) во Делчево

Националната Установа Центар за култура „ Никола Јонков Вапцаров“ – Делчево организира Зимска работилница за првите часови по пијано и пеење „ Фати го ритамот “. Кино сала, 10.11.2023 година, почеток 12: 00 часот, Влез : слободен
Повелете.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*