Семејното насилство тема на утрешната работилница ,,Ние сме се уште тука за тебе”

Со големо задоволство ве покануваме на нашиот отворен настан „Ние сме сè уште тука за тебе“ каде што заедно со Огнен Јанески ќе зборуваме за семејното насилство, колку го препознаваме и кои се институционалните пречки за пријавување.

📅 Придружете ни се на 10 ноември со почеток во 15.00 часот во Спомен дом АСНОМ Делчево, Мултифункционален центар.

Влезот е бесплатен.

Ве очекуваме!, се вели во поканата од НВО ,,КХАМ” Делчево

Линк до настанот:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02hZXYAABzoDosQ3nLyGkkJaHT4pZZDbJ73TjaUZV2aEBoEum34NryENV7RZmdmGaSl&id=100064799016081&mibextid=Nif5oz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*