Бронзен медал за Петар Богдановски од IFBB Mediterranean Championship кој се одржа Малта

Изминатиот викенд во Малта се одржа Медитеранското првенство кое е 3-то рангирано по квалитет после Светско првенство и Европско првенство.

На ова такмичење освоив Бронзен медал 🥉 во доста добра и квалитетна конкуренција. Само неколку поени ме делеа од подобрите пласмани но тоа е што е ќе ја почитуваме одлуката на судиите. Ова е последно мое такмичење за оваа сезона која беше долга и исцрпувачка се натпреварував дури на 6 натпревари недела за недела а кој не пробал и осетил на своја кожа колку е тешко и напорно тоа може од страна само да гледа и коментира.

Време е за одмор се гледаме следната година на сцена со подобри и поголеми резултати!
Спортски поздрав 🫡💪, истакна боди-билдерот по потекло од Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*