Ретка фотографија од почетоците со работа на гимназијата во Делчево

За образованието во Делчево повеќе во следното видео од емисијата Животот на Делчевчани која е авторска емисија на проф.Љупчо Прачковски

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*