Спортски цитат од горд родител и тренер на ППК ,,Зегин” Берово

,,Морам една како родител. Горд сум што ја имам Изабела Ковачовска , до 9 то одделение државен првак скоро по сите предмети и меѓународен првак по 2 предмети. Откако ја разочараа професорите, во нашето пропаднато општество, ја пробав во спортот. Во рок од 10 дена Изабела стана државен првак до 21 год. и го освои најтешкото натпреварување ТОП 8 У 21. Среќно на Европското првенство злато мое, ти си гордост на Берово, ако надлежните тоа не го сваќаат. Те сака тато, истакна Јован Ване Ковачовски, тренер на претставникот на ППК Зегин на Европското првенство.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*