Активности по повод Меѓународниот ден на детето во ООУ ,,Св.Климент Охридски”

Преку работилница на тема ,,Кутија на среќата’’ учениците во одделенска настава заедно со училишниот психолог Латинка Мановска Новоселска го одбележаа меѓународниот ден на детето.

Работилници на разни теми за поддршка на добросостојбата и менталното здравје на сите ученици ќе следуваат и во наредните денови.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*