Се продава деловен простор во строг центар над PUB Делчево

Се продава деловен простор во строг центар над PUB Делчево.

Површината на објектот е 49 м2, истиот е целосно уреден со 2 закуподавци/кираџии (Флекс Кредит и Салон за Масажа Оазис).

Цена по договор
Контакт телефон: 078/409-906

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*