УБАВИ ВЕСТИ: Пет медали за кик-боксинг клубот АС од Балкан Бест Фајтер 2023

Два сребрени и три бронзени медали за Кик боксинг клубот АС од Делчево од BALKAN BEST FIGHTER ВО Јагодина, Р. Србија

👊Лука Пешов (Children Point-Fight +36) 2-ро место 🥈
👊Максим Јанкуловски (Younger Cadets – 42 PointFight) 2-ро место🥈
👊Андреј Митков (Older Cadet Low-Kick – 48) 3-то место🥉
👊Павел Стојчевски (Junior 63 Kick-Light) 3-то место🥉
👊Хајдер Арнес (Junior Kick-Light -84) 3-то место🥉

👊Тренер: Љ.Стојчевски
👊Пом.тренер: Д.Димитровски

🤼 САМО НАПРЕД кон уште поголеми успеси момци !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*