В среда (06.12.2023) ќе се одржи третата форумска сесија од Буџетскиот Форум

Општина Делчево и Регионален центар за застапување Делчево има чест и задоволство да Ве покани на последната форумска сесија за креирање на Буџетот на Општина Делчево за 2024 година, воедно ова ќе биде и сесија за гласање на приоритетите кои заеднички ги поставивме на претходните две сесии.

Форумската сесија ќе се одржи на 06.12.2023 (среда) во мултифункционaлниот центар во спомен дом АСНОМ, Делчево со почеток во 13.00 часот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*