Китански потпиша договор за изградба на улици во Чифлик, Умлена и Робово

На ден 04.12.2023г. Градоначалникот на општина Пехчево потпиша договор за изградба на локални улици во с.Чифлик, изградба на улица бр. 3 во с.Умлена и изградба на улици во с.Робово, сите во општина Пехчево

Информацијата Китански ја објави на својот фејсбук профил:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*