Валиум Кафе повторно со нешто поинакво !

Овој Петок за првпат во нашиот град и пошироко организираме евент за сите музикални профисионалци и хоби музичари, секој што сака да свири или да пее е добредојден.

JAM SESSION инструменти:
-Микрофони
-Тапани
-Електрични гитари
-Акустичи гитари
-Бас Гитара
-Клавијатура

Валиум Кафе ги поканува сите локални и регионални музичари да земат учество на настанот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*