,,Вапцарови Бранувања” утре во Делчево

Литературно-поетска манифестација „Вапцарови бранувања 2023 година“

  • Промоција на книгите „Радио“ и „Неправилен ритам“ од Љупчо Јолевски.
  • Доделување на наградите по литературниот конкурс.
    Мултикултурен центар, почеток: 18 часот
    Повелете !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*