Китански го потпиша договорот за изградба на 2,5 километри од патот Чифлик – Умлена

Градоначалникот на општина Пехчево потпиша договор за реконструкција на локален пат с. Чифлик – с. Умлена во должина од 2500м широчина 3.5м со банкини од 50см.

Проектот е во износ од 18.000.000денари а средствата се обезбедени од Буџетот на Република Македонија, објави пехчевскиот градоначалник Александар Китански.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*