Видео: Новогодишни пакетчиња од ЗЕГИН за најмалите од Берово и Малешевијата

Во продолжение погледнете го видето со изјавата на стопанственикот Благој Механџиски – Зегин кој секоја година традиционално доделува новогодишни пакетчиња за најмалите од Берово и Малешевијата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*