,,Секој е посебен на свој начин” – ЈЛБ ,,Илинден” во чест на Светскиот ден на лица со попреченост

December 1, 2023 Valeri Spasevski 0

Објава на ЈЛБ ,,Илинден”: Под мотото „Секој е посебен на свој начин“, ЈЛБ„Илинден“ заедно со првооделенците од ООУ„Ванчо Прке“-Делчево, денес го одбележува 3 – ти […]

Заврши инсталирањето на дел од енергетско-ефикасните светилки во Делчево

December 1, 2023 Valeri Spasevski 0

Заврши инсталирањето на дел од енергетско-ефикасните светилки и новите канделабри во градскиот парк. Според најавите на изведувачот, градскиот парк ќе има комплетно енергетски ефикасно осветлување […]