Донација од Благој Механџиски – Зегин за дечиња од Мал Групен Дом во Берово

Откако вчера стопанственикот Благој Механџиски Зегин донираше новогодишни пакетчиња за децата до 5 години, денес обезбеди донација и за Мал Групен Дом во Берово.

Четири дечиња од оваа установа добија подароци и притоа и тие на хуманистот Механџиски му подарија писмо со Новогодишна честитка.

Ваквите акции на најпознатиот филантроп од Малешевијата продолжува и во деновите кои следат.

Во продолжение видео колаж од фотографии од денешната хуманитарна акција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*