Во Македонска Каменица првото новороденче во 2024 година е девојче, прва рожба во домот на семејството Стојковски

Објава на Димчо Атанасовски, градоначалник на Општина Македонска Каменица

Почитувани сограѓани,

Со неизмерна радост, изразувам најискрени честитки до семејството Стојковски за нивната новородена Деа – првороденото дете во нашата Општина во Новата 2024 година.

На родителите, мајката Глорија Сугарева Стојковска и таткото Deni Stojkovski , им честитам на најблескавиот благодет во нивното семејство. Нека малата Деа им биде непресушен извор на радост и среќа, да ги исполнува со бескрајни моменти на љубов и задоволство.

На малата прекрасна Деа ѝ посакувам добредојде во нашето градско семејство, каде што секое дете е причина за заедничка радост и гордост. Да расте во добро здравје, во среќа и со родителска љубов.

Почитувани,
Во овие моменти на радост и среќа, уште еднаш Ви посакувам да имаме среќни Новогодишни и Божиќни празници, да бидеме исполнети со љубов, хармонија и топлина.

Со почит,

Димчо Атанасовски
Градоначалник на Општина Македонска Каменица

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*