Драган Темелков – Johnny Live овој петок во Extreme Cafe во Македонска Каменица

🎸🎤🎩Кралот на незаборавните журки и миленик на сите генерации овој петок во Extreme cafe во Македонска Каменица🎵

Не дозволувајте да ви раскажуваат, бидете дел од забавата со Dragan Temelkov – JOHNNY LIVE🎷🎸

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*