ОГЛАС: Се продава зграда од 600 м2 во Делчево

Се продава зграда (Стар пожарен дом) со дворно пoдрачје вкупно 600 м2.

Атрактивна локација непосредно до х. Македонија на ул. М. Тито бр. 69

Влез од 3 страни. Категорија: I -va A.
Цена по договор. Контакт телегон:

071 215 356

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*