Што има на понуда во ЈЛБ ,,Илинден” Делчево ?!

Студените јануарски денови поминете ги со добра книга, во ЈЛБ “Илинден” – Делчево 7 нови наслови.

Во ЈЛБ ,,Илинден” ве очекуваат! ❤️ 📚 📖

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*