Во Пехчево изложба на карикатури од фестивалот ,,IN VINICA VERITAS”

Почитувани љубители на уметноста, Ве покануваме на изложба на карикатури
,, IN VINICA VERITAS” XV Меѓународен фестивал за хумор и сатира на кој учествуваа уметници карикатуристи од 48 земји во светот со вкупно 622 карикатури..

Изложбата ке биде отворена на 23.01.2024год. (вторник) од 13 час. во ОУДК,, Јане Сандански”Пехчево од страна на Благица Стојановска, директорка на Дом на култура,, Тошо Арсов” Виница.

CONGRATULATIONS WINNERS

  1. Fernando Pica – Columbia
  2. Qiang – Cina
    3.Juan Gabriel Benavides – Spain

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*