,,Сакам книги” со саем наредната недела во Пехчево

САКАМ КНИГИ во Пехчево!

На 22.01.2024, Сакам Книги доаѓа во Пехчево, со вашите посакувани наслови и новогодишни цени❗️
Од 10:00 до 17:00 ќе се дружиме во Матична Библиотека „ Кочо Рацин “ – Пехчево!

Се гледаме! 🐞

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*