Во тек упис на нови членови на Фолклорната група при НУЦК ,,Н.Ј Вапцаров”

Родители, деца, млади !!! Ајде заедно со Фолклорната група да допринесеме во индивидуален напредок на нашите деца
преку негувањето на фолклорот и традицијата.

Бидејќи, орото е најубавата физичка активност кое го зајакнува нашето тело и нашиот дух !

Пријавување:
👉Среда од 16 до 20 часот
👉Сабота од 11 до 14 часот
👉Кино сала Делчево
Пријавувањето е од 01.02.2024год. до 02.03.2024 год.

👉БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД ГОЛЕМОТО СЕМЕЈСТВО !👈

За подетални информации 076-495-887 Кристијан Трајановски

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*