Порака од наши читатели!

Утрово добивме порака од загрижен граѓанин кој апелира на поголема свесност за чиста средина и спречување на загадувањето.

Имено добивме неколку фотографии од улица Генерал Темпо кои зборуваат сами за себе.

Тој вели дека ваква е состојбата на поголем дел од улицата.

Според него треба да се води поголема грижа, да не се фрла смет на улицата, пепелта да се складира соодветно и додава дека и за самите несовесни грижата за околината во која живеат треба да биде на прво место.

Во продолжение фотографиите кои ни ги прати читателот:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*