На пленарна седница утре ќе се разгледува стратешкиот проект ,,Соларна електрична централа во Пехчево”!

Во Собранието утре на пленарна седница се предлог законите за реализација на стратешките проекти: „Соларна електрична централа – Пехчево“, на стратешкиот инвеститор, ХЕК „Солар“ МК ДОО Негрево, Пехчево, вреден околу 51,9 милиони евра.

Повеќе за оваа значајна инвестиција ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*