Ферки Сакс со спектакуларен настап пред 2000 Македонци во Швајцарија

Прекрасно е чуството со голем број околу мене разиграни над 2000 Македонци🇲🇰
во пајенре швајцарија 🇨🇭

Голема чест до екипа пирок што беа виновни за прекрасната вечер голема благодарност за доверба и соработка 🙏🏼❤️, истакна Ферки Сакс во својата објава на фејсбук.

Клик на фотографијата подолу за да го видите настапот на еден од најпознатите саксофонисти од Делчево

Кога сме кај делчевскиот саксофонист тој неодамна го издаде и вториот спот за Хајде Чочек кој го работеше со Гранд продукција

Се уште актуелен е и претходното издание на Швајцарски Чочек:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*