ОГЛАС: Се продава предниот дел на Детско Одморалиште ГОЛАК

АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА 📍

Се продава предниот дел на Детско Одморалиште ГОЛАК 🌄

✅ Посебен сопствен приклучок на електрична енергија
✅ Внатрешна површина од 600 метри квадратни
✅ Сопствен довод на вода

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ℹ️ Информации на телефон 📞 +389 70 213 125

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*