Црвен крст ќе додели признанија за крводарителите од Делчево и М.Каменица

По повод 17 март – Денот на крводарителството, ООЦК Делчево организира свеченост на која ќе бидат доделени благодарници и признанија на крводарители кои имаат дарувано 5, 10, 25, 50, 75 и 100 пати.

Крводарителите кои ги исполнуваат овие услови може да се пријават во просториите на Црвен крст секој работен ден од 08 – 16 часот или на телефон 071 346 227 до 03.03.2024 година.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*