ППК ,,Зегин” најдобри на државниот мастерс во У-15 категорија

Пинг понгарскиот клуб ,,Зегин” од Берово е државен мастерс бр.1 во У 15 категорија. Пингпонгарките освоија злато, сребро и бронза, додека пингпонгарите во машка конкуренција злато, со забелешка дека бронзата на Љупче Треновски му е одземена со нечесно судење.

-Благодарност до компанијата Зегин за поддршката на младите од Берово и до нејзиниот газда Благоја Механџиски Зегин. Големите се големи, затоа што знаат во кого и во што да инвестираат, ама и ние знаеме да вратиме, се вели во објавата на клубот од Берово, напоменувајки дека сите деца биле одлични.

ЖЕНСКИ

Фани злато 🥇

Моника сребро 🥈

Сарче бронза 🥉

МАШКИ

Кико злато 🥇

Фотографиите може да ги погледнете со кликнување на фотографијата подолу 👇

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*