Флекс Кредит еден од генералните спонзори на Струмичкиот карневал

Минатиот викенд градот Струмица се претвори во магична палета на бои, звуци и енергија во чест на традиционалниот СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ!

Овој карневал е најголемата и најпозната манифестација на културата во овој град, што се привлекува илјадници луѓе од цела земја и надворешноста. – Нашиот ангажман како генерален спонзор воедно е израз на нашата посветеност кон културата, заедницата и креативноста.

Презентацијата на нашиот бренд во рамките на овој културен фестивал беше прекрасна можност за нас да го истакнеме нашето присуство пред голем број на посетители и да ги споделиме нашите вредности и ангажмани пред широка публика.

Преку нашето спонзорство, не само што го поддржавме настанот, туку и ги потенцираме нашите односи во заедницата и го зајакнуваме нашето позитивно влијание во локалната и широката заедница.

Оваа година Струмички Карневал беше надополнет со енергија, креативност и радост, а ние сме среќни што можевме да бидеме дел од тој магичен момент. Им благодариме на организаторите за ангажираноста и возбудливата визија, и сме сигурни дека оваа соработка ќе продолжи да расте и да се зацврстува и во иднина.

Преку нашата платформа за донација и спонзорства, ние остануваме посветени на поддршка на културните и заедничките иницијативи кои го засилуваат нашето општество и создаваат повеќе уникатни искуства за сите нас.

Компанијата Флекс Кредит останува и понатаму да биде пример за тоа како треба да се движи една успешна компанија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*