Атанасовски: Се асфалтира локален пат во с.Дулица

Започна асфалтирањето на локален пат во село Дулица во вкупна должина од 950 метри, објави денес градоначалникот на Македонска Каменица, Димчо Атанасовски.

Важно е да останеме посветени за поубава и подобра Македонска Каменица, додаде тој во својата објава.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*