Фондацијата Bel idéal во Делчево го организираше вториот настан за промоција на Франкофонијата

Во организација на фондацијата Bel idéal во Делчево се одржа настанот „Да ја промовираме Франкофонијата” Ова е втора година како фондацијата го организира овој настан, … Continue reading Фондацијата Bel idéal во Делчево го организираше вториот настан за промоција на Франкофонијата