Се продлабочува соработката помеѓу делчевската и велешката библиотека

Во посета на директорката на ЈЛБ”Илинден”-Делчево, Биљана Петровска деновиве беше директорката на библиотеката “Гоце Делчев” – Велес, Снежана Бошевска.

Воспоставена е идна соработка меѓу двете библиотеки.

На средбата разменети се идеи,споделени се искуства и иницијативи за идни проекти и активности.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*