Локализиран пожар кај месноста Раковец над с.Негрево

Пехчевското доброволно противпожарно друштво заедно со шумско стопанство “Равна Река” денес учествуваше во гаснење на нов пожар.

Пожарот како што стои во објавата на ДПД , Пехчево” избувнал на место викано Раковец над село Негрево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*