Натпревар во шах и табла денес во градскиот парк во Делчево

🎲Дали знаете дека играњето табла е одлично за релаксација и развива вештини за анализа и ризик со што се подобрува самодовербата?

♟️А дали знаете дека шахот развива когнитивни вештини и помага во решавање проблеми?

📞Пријавете се на 079 249 132 да изиграме неколку партии шах или табла и да се дружиме во попладневните часови на 29.04 (понеделник) во 16:30 часот во Градски парк Делчево.

Ве очекуваме❗️

Активноста е дел од проектот Направи разлика, имплементиран од Фондација за развој на локалната заедница – Штип, финансиран од американскиот народ преку агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*