Во Пехчево спроведена еколошката акција ,,Генералка Викенд”

Во Пехчево спроведена еколошката акција “Генералка Викенд” во која се вклучија, вработените во општина Пехчево; ЈКП “Комуналец” ; Основното училиште” Ванчо Китанов ” ; Детската градинка ” 7 Септември “;  локалните институции и граѓани кои ја поддржаа акцијатa.

Во продолжение неколку фотографии од текот на акцијата:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*