Видео: Свечена академија по повод патрониот празник на ООУ ,,Ванчо Прке” Делчево

Деветолетката Ванчо Прке синоќа организираше Свечена Академија по повод патрониот празник на училиштето.

Во продолжение проследете ја програмата точка по точка како што настапуваа самите ученици, настан кој започна си пригоден говор на директорот на училиштето Горан Велков:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*