Фолклорната група при НУЦК ,,Н.Ј.Вапцаров” ќе настапи на AULONA INTER FOLK FESTIVAL

Фолклорната група при НУЦК ,,Никола Јонков Вапцаров”-Делчево од 24 до 27 мај ќе учествува на XVI издание на Меѓународниот фолклорен фестивал AULONA INTER FOLK FESTIVAL.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*