Започна реконструкцијата на улица ,,Индустриска” во Пехчево

Градоначалникот на Пехчево, Александар Китански преку објава на фејсбук ги информираше граѓаните дека денес почнува реконструкцијата на улицата „Индустриска“.

Затоа Ве молиме за внимателно движење во сообраќајот на улицата како и почитување на сообраќајната сигнализација. Вработените во фирмите кои ја користат улица ИНДУСТРИСКА за паркирање да се воздржат од користење на сопствените возила за време на реконструкцијата на истата, се вели во објавата на Китански.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*