Хепенинг со ѕвездите од Teen Camp на 20 јуни во Берово

ХЕПЕНИНГ ,,АЈДЕ ДА СЕ ДРУЖИМЕ СО …” ЗА КРАЈ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА ВО БЕРОВО

Општина Берово, во соработка со ОЈУДГ ,,23 Август” , ООУ ,,Дедо Иљо Малешевски” , ООУ ,,Никола Петров Русински” и ОСУ ,, Ацо Русковски” , по повод завршувањето на учебната 2023/2024 година 🔔🔔🔔 , организира заеднички настан ,,АЈДЕ ДА СЕ ДРУЖИМЕ СО …” 🎶🎵 .

👩‍🎓🧑‍🎓На настанот, Општина Берово ќе им додели парични награди на учениците кои завшуваат деветто одделение и четврта година средно образование, а кои во текот на своето школување имаат континуирано одличен успех (просек 5,00) и примерно поведение 🥇🏅.

На настанот ќе настапат децата од детската градинка, учениците од основните и средното училиште.

📋ЧЕТВРТОК 20 ЈУНИ
ПЛОШТАД ДИМИТАР БЕРОВСКИ
⏰ПОЧЕТОК 1️⃣8️⃣ :3️⃣0️⃣ ЧАСОТ

✅ АЈДЕ ДА СЕ ДРУЖИМЕ И ДА ГИ ПРОГЛАСИМЕ НАЈДОБРИТЕ ПОЛУМАТУРАНТИ И МАТУРАНТИ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*