Делчевецот Лоренцо Трајановски финалист во Македонско Талент Шоу

Делчевецот Лоренцо Трајановски си обезбеди место во финалето на Македонското Талент Шоу.

Честитки за нашиот пожарникар кој освен што неколку години по ред организира Ревија на олдтајмери, годинава покажа дека знае успешно да плови и во естрадните води !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*