Дарко Тасевски со видео спот за најновата ,,Balad for Gary”

Од албумот ,,Searching for the Blues” делчевскиот гитарист Дарко Тасевски ги почести љубителите на неговата музика со нов видео спот за темата ,,Balad for Gary”.

Спотот го работеше видео креаторот Никола Витановски исто така од Делчево за што мора да му се оддаде чест за идејата, изведбата на Тасевски да ја претвори во едно одлично видео издание.

Честитки за ова дело на нашиот сограѓанин на кој му посакуваме да продолжи да го бара блузот на нему својствен начин:

Во продолжение видео спотот на Тасевски…сигурни сме дека ќе уживате !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*