Пораки од наши читатели од с.Ѕвегор !

Фотографии од наши читатели од с.Ѕвегор чиј пристпа до нивните домови е блокиран заради што бараат итно решение на проблемот !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*