Традиционална меѓугранична средба ,,Руен” на 7 јули на Осоговските планини

ТРАДИЦИОНАЛНА МЕЃУГРАНИЧНА СРЕДБА “РУЕН“ НА ОСОГОВСКИТЕ ПЛАНИНИ

Средбата ќе се одржи на ден 07.07.2024 година (недела). Со почеток од 11.00 часот по македонско време и ќе трае до 17.00 часот.

Сите лица што сакаат да присустуваат на средбата со себе да носат лична карта или пасош.

Средбата е на врвот „Руен“ (2252 м) на Осоговските Планини на граничната линија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*