Трето место за ученичката Андреа Димитровска на Меѓународен поетски фестивал во Романија

Во конкуренција на поети над 18 години, ученичката Андреа Димитровска од СОУ ,,М.М.Брицо” го освои третото место на Меѓународниот литературен фестивал на поезија, култура и уметност кој се одржува во Романија.

Чест и задоволство е да се биде во друштво на поискусните, а дополнителен мотив кога си рамо до рамо со нив.
❤️Честитки 🌟Андреа!, се вели во објавата на нејзините најблиски по повод овој одличен успех.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*