Како изгледал првиот базен во Делчево !?

Оваа фотографија е од 1954 година од првиот спортски базен во Делчево и источниот дел на Македонија.

На фотографијата се Делчевчани родени триесетите и четириесетите години од минатиот век.

Фото: Љ.Прачкоски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*