Китански: Се реконструира делница од локалниот пат кон с.Панчарево

Од денес започнаа градежните работи на локалниот пат за влез во с. Панчарево.

Патот како што стои во информацијата на градоначалникот на Пехчево, Александар Китански ќе се реконструира и рехабилитира од спојот со регионалниот пат до мостот пред село Панчарево.

-Затоа упатуваме замолница за внимателно возење и воздржување од возење по истиот со почитување на патната сигнализација, вели Китански во неговата објава:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*